7/24 Mersin'in her yerinden!
0507 067 31 85

MERSİN KIZKALESİ TAKSİ 05303451331

MERSİN KIZKALESİ TAKSİ 05303451331

mersinin her noktasına hizmet veren ve şehirler arası yocuklarınızda kibar deneyimli söförleriyle ve yedi yirmi dört taksi hizmetimiz son sürat devam ediyor işte şubelerimiz den bazıları Mersin ayaş taksi, ayaş taksi mersin havaalanı taksi kızkalesi taksi limonluk taksi taşucu taksi akkum taksi kumkuyu taksi narlıkuyu taksi atakent taksi susanoğlu taksi silivke taksi taşucu taksi Erdemli taksi tömük taksi kargıpınarı taksi çeşmeli taksi tece taksi davultepe taksi SİLİFKE ERDEMLİ LİMONLU CENNET CEHENNEM AKKUM SUSANOGLU MUT GULNAR ANAMUR MERSİNİN HERYERİNE TAKSİ HİZMETİ

KREDİ KARTI GEÇERLİDİR.

Mersin’in turistlik bölgelerinin en güzel yeridir Kızkalesi gelip görülmesi gerekir.bizlerde sizlerle daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.gunun 24 saati hizmet vermekteyiz.Siz değerli müşterilerimize; profesyonel hizmetler sunarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ne zaman ve neresi olduğu önemli değil, 7 gün 24 saat müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Değerlerimiz;

Entellektüel Merak “Daha iyisini yapmak için daha fazla bilgi edinin!”
Bilginin sürekli gelişiminin farkında olmak ve başkalarından her zaman öğrenilecek şeyler olduğunu kabul etmek.
Tutku “Yaptığınız işi sevin!”
Her koşulda en iyisini yapabilmek adına sınırsız bir istek ve üst düzey bağlılık göstermek.
Güven “Daha ileri gitmek için birlikte hareket edin!”
İletişime açık olmak, gerektiğinde süreçleri delege edebilmek ve takım ruhuna dayalı ilişkileri oluşturma yeteneğine sahip olmak.
Dürüstlük & Doğruluk “Sözünüze bağlı kalın ve kurallara uyun!”
Şirket için geçerli olan etik değerlerden ödün vermemek, sözler ve davranışlar arasındaki tutarlılığı sağlamak.
Cesaret “Yapın!”
Karar alabilmek, güçlüklerle yüzleşerek üstesinden gelebilmek, risk almak, anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmak, farklılıklara değer vererek diğerleri için örnek olabilmek.Bireysel ve kurumsal anlamda sürekli gelişmek, teknolojinin tüm imkanlarını müşterilerine sunmak, toplumsal değerlere sahip çalışma yaşamını sürdürmek ve çalışılması tercih edilen bir konumda olmak.

Dünya Miras Geçici Listesi’nde yer alan Korykos Antik Kenti’nin en tanınan yapısı olan Kızkalesi, tarihi dokusu, kendine has yapısıyla dikkati çekerken, denizi, kumu ve güneşiyle de tatilcilerin vazgeçemediği bölgelerden biri olarak öne çıkıyor.Kentin en ünlü plajlarından Erdemli ilçesindeki Kızkalesi, tarihi dokusu, kumsalı ve deniziyle turizm döneminde binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.kızkalesi taksi olarak bu güzide turistik merkezinde siz syın müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyarız.adana havaalanı silifke,tasucu,erdemili,tömuk,mersin merkez,mersin mezitli,mersin forum avm.gülnar,mut,anamur,aydıncık,bozyazı,alanya,antalya, taksi taşımacılıgı rahat ve güvenli klimalı araçlarımızla.
Hitit dönemiyle başlayıp Helenistik, Roma ve Bizans ile devam eden tarihsel süreç içinde Akdeniz’in en önemli liman kentlerinden biri olarak bilinen Korykos Antik Kenti’nin içerisinde olan Kızkalesi, tarihle iç içe denizin tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Çevresinde çok sayıda otel, pansiyon ve işletme bulunan Kızkalesi, uygun konaklama fırsatıyla da ekonomik tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri oluyor.

Bölgede hem Akdeniz hem de Yörük kültürünün hakim olduğuna dikkati çeken Öztop, “Sırtını Toroslara dayayarak, hem Yörük kültürüyle hem de kum, deniz ve güneşle harmanlanmak isteyen tüm misafirleri bekliyoruz. Ziyaretçiler, Toroslarda bir sıkma yemeye gidip, dönüşte Akdeniz’in en güzel koylarında muhteşem deniz ürünlerini deneyebilirler” ifadesini kullandı. KREDİ KARTI GEÇERLİDİR. SEYATLERİNĞİZDEN BİR SAAT ÖNCE HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİZ.aracmızda virüs tedbirleri alınmış olup maske dezenfekten mevcuttur.gönül rahatlığıyla seyahat edebilirsiniz.Mersinde tatilinizi geçirecekseniz; Mersinde gezilecek yerler konusunda sıkıntı çekmenize gerek yok. Mersin Kızkalesi Taksi ile gezmeniz ve görmeniz gereken en güzel tatil bölgelerine tatil süreniz boyunca taksi hizmeti sunuyoruz.

Kızkalesi Taksi hizmetini veren Mersin Taksi uzun yıllardır taksicilik ile geçimini sağlamaktadır. Kızkalesi Taksi 7 Gün 24 Saat konforlu hizmet vermesi ile ün salmış ve en çok tercih edilen taksi olmuştur. Taksi hizmetini önemseyen Metin Bey gelişen teknolojileri takip etmekte ve aracının multimedya özelliği ile donatmıştır. Araç içerisinde istediğiniz klip veya film arşivinizi usb aktarıcı ile anında izleme imkanı ile seyirleriniz de muhteşem anlar yaşayacaksınız. Kızkalesi Taksi size bilmediğiniz en iyi mekanlara sorunsuz ulaşımını sağlamaktadır. Bölgede bir çok tarihi mekan ve doğa ile özdeşleşmiş bir çok mekan bulunmaktadır. Kızkalesi Taksi , Kızkalesi sahili dahil bir çok sahile sorunsuz ulaşım sağlamaktadır. Başlıca Gezileccek Mekanlar Tırtar Akkale Ayaş Antik Kenti Cennet Cehennem Kayacı Vadisi Kızlar HamamıKanlıdivane Narlıkuyu gibi çokgüzel gezilecek alanlar vardır ve bunlara ulaşımlarınızda size kızkalesi taksi ile kolaylıkla ulaşım sağlanıyor.
ayaş, ayaş taksi, kızkalesi, kızkalesi taksi, kocahasanlı taksi, Kredi kartı geçerlidir, kumkuyu taksi, limonluk taksi, mersin kızkalesi, mersin kızkalesi taksi hizmeti, şehirler arası taksi, silifke taksi, susanoğlu taksi, taksi içinde ayaş taksi, kız kalesi taksici, kızkalesi, kızkalesi taksi, limonluk taksi, mersin kızkalesi, mersin kızkalesi taksi hizmeti, yemişkum taksi etiketleriyle 24 Haziran 2019 tarihinde tarafınadan gönderildi.
ayaş, ayaş taksi, kızkalesi, kızkalesi taksi, kocahasanlı taksi, Kredi kartı geçerlidir, kumkuyu taksi, limonluk taksi, mersin kızkalesi, mersin kızkalesi taksi hizmeti, şehirler arası taksi, silifke taksi, susanoğlu taksi, taksi içinde ayaş taksi, kız kalesi taksici, kızkalesi, kızkalesi taksi, limonluk taksi, mersin kızkalesi, mersin kızkalesi taksi hizmeti, yemişkum taksi etiketleriyle 12 ekim 2020 tarihinde tarafınadan gönderildi.

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir